fbpx
Nieuws

Covid-19 en de tandheelkunde, tandartsen voeren weer reguliere werkzaamheden uit.

By 14 mei 2020 No Comments

Naar aanleiding van de adviezen rondom de corona crisis begin maart zijn veel praktijken sinds half maart gesloten met uitzondering van spoedgevallen. Dit was niet verplicht, dit hebben wij zelf besloten uit sociaal maatschappelijk verantwoord oogpunt. Ook dragen wij waar mogelijk bij aan het voorkomen van verdere verspreiding van het  virus. Op 21 april is er besloten om de gehele tandheelkunde weer op te starten, dit omdat reguliere tandzorg uitstellen niet langer verantwoord is. Een goede gezondheid begint bij een gezonde mond, uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zodra de mondgezondheid optimaal is dat veel bijdraagt aan de gezondheid in de rest van het lichaam. Uw mond is eigenlijk de spiegel voor uw gezondheid.

Het RIVM en het KNMT hebben nieuwe richtlijnen uitgegeven hoe verantwoord om te gaan met Covid-19 in de tandheelkunde. Uiteraard volgen wij deze adviezen op, nemen we extra tijd voor onze patiënten en zorgen wij dat er genoeg tijd tussen afspraken zit, zodat de wachtkamer zo leeg mogelijk blijft. U zult zien dat wij extra beschermmiddelen dragen, voor uw en onze gezondheid. U bent nog steeds van harte welkom, we doen ons uiterste best om op een verantwoorde wijze zorg aan te bieden en daarbij danken wij u voor uw vertrouwen in ons team.

Bij vragen kunt u ons altijd bereiken per telefoon, e-mail of whatsapp.

Leave a Reply

Vakantie!

In de week van 27 juli tot 1 augustus zijn wij afwezig in verband met onze vakantie.

Uiteraard houden wij onze mailbox in de gaten, als er iets is wat echt niet kan wachten tot maandag 3 augustus laat het ons weten via e-mail. Ook als u zich wilt inschrijven kunt u ons altijd bereiken op info@mondzorg-valerius.nl of een bericht achterlaten op onze voicemail op 070 – 870 14 66.

Heeft u pijn en moet het met spoed worden behandeld? Neemt u dan contact op met de spoedgevallendienst Den Haag via telefoonnummer 070 – 311 03 05. Zij zullen u helpen met uw pijnklacht.

Wij zien u weer op 3 augustus, helemaal uitgerust!

Emina en Kimberley

Team Valeriusstraat.