Over onze praktijk

De praktijk opende in februari 2020 voor het eerst haar deuren.

Persoonlijke aandacht, geen wachtlijst, duidelijke communicatie, hoogste hygiëne-standaarden en een goed doordacht behandelconcept, zijn de kenmerken van deze praktijk. Wij beijveren ons voor klantvriendelijkheid. Om u hier op uw gemakt te stellen en zich zoveel mogelijk comfortabel te laten voelen.

Team

Ons team bestaat uit tandarts Emina Begovic en tandartsassistente Kimberley de Niet.

Kimberly en ik kennen elkaar al bijna 9 jaar. Wij hebben een aantal jaren samengewerkt en ontdekten dat we dezelfde visie op tandheelkunde delen. Hierdoor zijn we uitstekend op elkaar ingespeeld om de patiënt de beste mondzorg te verlenen. Patiënten merken dat meteen, want een goed samenwerkend team creëert rust en vertrouwen.

DMD, MSc

Emina Begovic

Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd tot Dr. med. dent. in 2008 op de Medische Universiteit in Wenen, Oostenrijk. Kort na mijn studie in Wenen ben ik voor de liefde van mijn leven in 2010 naar Den Haag verhuisd.

Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd tot Dr. med. dent. in 2008 op de Medische Universiteit in Wenen, Oostenrijk. Kort na mijn studie in Wenen ben ik in 2010 naar Den Haag verhuisd. Als trotse moeder van twee dochters probeer ik altijd een balans tussen familie en werk te vinden. Naast mijn familie is mijn vak net zo goed mijn passie en ook mijn hobby. ‘Thirst for knowledge’ is wat mij in mijn leven achtervolgt. Tijdens mijn studie, geïnspireerd door mijn lieve docenten in Wenen, heb ik de liefde voor Parodontologie ontdekt.

Sinds 2010 ben ik in verschillende praktijken in de Randstad als algemeen practicus werkzaam geweest. In 2016 heb ik besloten om mijn kennis in Parodontologie te verdiepen. Hiertoe heb ik een masteropleiding in Duitsland gevolgd (Dresden University DIU / DgPAro). In 2018 ben ik gepromoveerd tot MSc. (Master of Science in Parodontologie).

Wat ik bijzonder leuk vind aan dit vak, is de evidence-based approach, ofwel de wetenschappelijke benadering en ondersteuning voor elke therapeutische beslissing. Heel vaak wordt het feit genegeerd dat er een relatie tussen parodontitis en de algehele gezondheid is, die echter wel degelijk bestaat! “Mond is de spiegel van de gezondheid”. Ik vind het daarom bijzonder belangrijk om bij de intake van een patiënt een uitgebreid onderzoek uit te voeren, om zo een goede diagnose en passend behandelplan te kunnen opstellen en bespreken.

Geïnspireerd door diverse cursussen en literatuur heb ik mijn concept op basis van Complete Dentistry uitgebreid. Om mijn kennis op dit gebied te verdiepen, volg ik sinds 2019 ook een anderhalf jaar durende studie voor esthetische en functionele tandheelkunde in Duitsland.

Een doel bepalen en de weg daarnaartoe in kaart kunnen brengen, is de sleutel van succes. In goede tandheelkunde zijn er geen shortcuts.

Ik ben lid van:
KNMT - de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
KRT – Kwaliteitsregister Tandartsen
NVvP – Nederlandse Vereniging voor Parodontologie
EFP – European Federation of Periodontology
DgPAro – Deutsche Gesellschaft für Parodontologie

Omdat ik mijn vak zo leuk vind, omdat ik wetenschap en constant leren en ontdekken zo belangrijk en interessant vind, en omdat ik tijd een aandacht aan mensen wil geven om alles uit te leggen, heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk te beginnen. Dit is mede mogelijk gemaakt door mijn rechterhand, mijn lieve assistente Kimberley de Niet, die er nu voor zorgt dat alles in praktijk goed en soepel loopt.

Allround tandartsassistente

Kimberley de Niet

Kimberley is allround tandartsassistente en daardoor zowel aan de stoel als aan de balie terug te vinden. Voor al uw vragen is Kimberley het eerste aanspreekpunt.

Kimberley is allround tandartsassistente en daardoor zowel aan de stoel als aan de balie terug te vinden. Voor al uw vragen is Kimberley het eerste aanspreekpunt.

Hallo! Mijn naam is Kimberley, assistente van Emina. Op het moment ben ik al zo’n 11 jaar werkzaam als tandartsassistente, mijn taak is ervoor zorgen dat Emina alle tijd voor u heeft.

Ik doe mijn werk met veel plezier, ben werkzaam geweest bij een aantal praktijken waardoor ik veel ervaring heb mogen opdoen in algehele tandheelkunde, parodontale chirurgie en implantologie.

Ook houd ik te allen tijde toezicht op de kwaliteit, hygiëne en de naleving van de protocollen. Alles om te zorgen dat u de maximaal haalbare kwaliteit zorg ontvangt.

U zult mij als eerste tegenkomen in de praktijk, mocht er iets zijn dan kunt u mij altijd aanspreken of, wanneer u hier niet bent, even bellen.