Ga naar de inhoud

Onze praktijk

Over onze praktijk in Den Haag

De praktijk opende in februari 2020 voor het eerst haar deuren. Persoonlijke aandacht, geen wachtlijst, duidelijke communicatie, hoogste hygiëne-standaarden en een goed doordacht behandelconcept, zijn de kenmerken van deze praktijk.

Wij beijveren ons voor klantvriendelijkheid. Om u hier op uw gemakt te stellen en zich zoveel mogelijk comfortabel te laten voelen.

Onze werkwijze

Onze ervaring heeft ons geleerd dat als je een probleem wilt aanpakken, je dit probleem alomvattend moet benaderen. Een zorgvuldige onderzoek uitvoeren om de goede diagnose te stellen en een grondig behandelplan maken is onze taak.

Ons ultieme doel is mondgezondheid, en op de weg daarnaartoe zijn er geen shortcuts. Na de eerste intake tekenen wij samen met u een persoonlijke kaart van de beste route naar uw levenslange mondgezondheid.

De mond is een belangrijk onderdeel van het lichaam, dat bestaat uit tanden, kiezen, kaakbot, spieren, gewrichten en steunweefsel. Wij behandelen uw mond als geheel. Het is daarom van belang om tijdens de intake een uitgebreid onderzoek te doen om tot een goede diagnose en bijbehorend behandelplan te komen.

Transparantie en goede communicatie vinden wij belangrijk. Daarom nemen de tijd en moeite voor overleg en om vragen te beantwoorden. Wij werken vriendelijk en rustig. Er is altijd ruimte voor het bespreken van de opties of een uitgebreid behandelplan.

hal van de tandartspraktijk met een vaas bloemen

Emina Begovic

DMD MSc

Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd tot Dr. med. dent. in 2008 op de Medische Universiteit in Wenen, Oostenrijk. Kort na mijn studie in Wenen ben ik in 2010 naar Den Haag verhuisd. Sinds 2010 ben ik in verschillende praktijken in de Randstad als algemeen practicus werkzaam geweest. In 2016 heb ik besloten om mijn kennis in Parodontologie te verdiepen. Hiertoe heb ik een masteropleiding in Duitsland gevolgd en in 2018 ben ik gepromoveerd tot MSc. (Master of Science in Parodontologie aan Dresden University DIU / DgPAro).

Parodontale gezondheid is een van de pijlers voor mond- en algehele gezondheid. Heel vaak wordt het feit genegeerd dat er een relatie tussen parodontitis en de algehele gezondheid is, die echter wel degelijk bestaat! “Mond is de spiegel van de gezondheid”. Ik vind het daarom bijzonder belangrijk om bij de intake van een patiënt een uitgebreid onderzoek uit te voeren, om zo een goede diagnose en passend behandelplan te kunnen opstellen en bespreken.

Een doel bepalen en de weg daarnaartoe in kaart kunnen brengen, is de sleutel van succes. In goede tandheelkunde zijn er geen shortcuts. Omdat ik mijn vak zo leuk vind, omdat ik wetenschap ook zo belangrijk en interessant vind, en omdat ik tijd een aandacht aan mensen wil geven om alles uit te leggen, heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk te beginnen. Dit is mede mogelijk gemaakt door mijn rechterhand, mijn lieve assistente, die er nu voor zorgt dat alles in praktijk goed en soepel loopt. 

Als trotse moeder van twee dochters probeer ik altijd een balans tussen familie en werk te vinden. Ik hou van wandelen, lezen, koken en hardlopen.

Ik ben lid van:

  • KNMT – de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
  • KRT – Kwaliteitsregister Tandartsen
  • NVvP – Nederlandse Vereniging voor Parodontologie
  • EFP – European Federation of Periodontology
  • DgPAro – Deutsche Gesellschaft für Parodontologie
tandarts emina begovic

Heleen Pronk

Allround tandartsassistente

Ik ben Heleen en ben per 1 januari 2022 het nieuwe gezicht voor al uw vragen.

Ik ben in 1992 begonnen als tandartsassistente en doe dit nog steeds met zeer veel plezier. Ik ben een echte duizend poot en door mijn jaren lange werkervaring heb ik veel in mijn mars. Naast het assisteren verwijder ik ook tandsteen en polijst ik uw gebit. Samen met de tandarts zorgen we voor een fijne informele sfeer.

Buiten mijn werktijden ben ik moeder van een lieve dochter en heb ik twee lieve katten. Ik hou van lekker eten, af en toe dansen en op vakantie gaan. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven!